Kurser i Kurser för själ och hjärta

Flowesome Movement - mindful dancing INSTÄLLT!

  • Bergsgårdens bystuga, Bergsgården 166, Falun
  • 2020-11-29
  • 14.00 - 15.15

Om kursen:

Med hjälp av dansen går vi på upptäcktsfärd i den egna kroppen – låter kroppen få leda dansen efter sin egen vilja och sitt eget behov till rörelse. Vi följer de kroppsliga impulserna och uppmärksammar vad som händer när kroppen får friheten att röra sig som den vill! Vi samspelar med musiken och rytmerna helt utan krav, måsten eller prestation. Genom Flowesome Movement vill vi ta med dig på en resa inom dig själv, hur det känns att vara du, just där och då.

Flowesome Movement är ett danspass där känslor får komma till uttryck, kroppen får bli mjuk och stressnivåerna sänks. Du kommer också att få erfara hur det känns när hela ditt fokus får vara på dig själv och din inre resa.

Passet avslutas med en guidad meditation och avslappning.

Åsa – mindfulnessinstruktör och Angelica – utbildad i konceptet Dans för hälsa, hälsar er hjärtligt välkomna till en härlig stund av egentid i trygg samvaro.

Inga förkunskaper krävs, danspasset kan utföras ståendes, sittandes och liggandes. Bekväma kläder, barfota eller med strumpor. Medtag yogamatta/liggunderlag och filt. Några finns på plats.

Självklart kommer man bara om man känner sig helt frisk.

Ledare: Angelica Sjöholm och Åsa Skrindsta

Sista anmälningsdatum: 20/11/2020

Kostnad: 150:-
Anmälan

Anmälan är bindande, och din plats är säkrad efter betalning skett.

Paranmälan har förtur, meddela i din anmälan vem din partner är.

Frågor?
  • info@kvarntakt20.se
  • 0735909304